avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stagiu concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stagiu concediu medical

Buna ziua! Am doua persoane cu concedii medicale, nicunul in regim de urgenta, in luna august, una angajata de 4 luni, o alta de 2 luni, Am citit ca, incepand cu 01.07.2018 s-a revenit la stagiul minim de cotizare de 6 luni.
Cum procedez cu cei doi si cum ii voi trece in pontaj in perioada de cm. Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: cristin20 , utilizator 11:40, 10 Septembrie 2018
6 luni din ultimele 12 luni este stagiu de cotizare.

Inainte de dvs .,ce statut au avut ?
Nu au mai lucrat!
In acest caz, nu pot beneficia de concedii și indemnizații de asigurări sociale de sănătate.
Multumesc! Deci, in pontaj il trec in concediu medical, dar in statul de plata va figura doar cu zilele efectiv lucrate in luna respectiva.
Intr-adevar, in pontaj il treceti in concediu medical, dar in statul de plata va figura doar cu zilele efectiv lucrate in luna respectiva.

Alte discuții în legătură

Concediu medical 01 fara stagiu de cotizare de 1 luna ContSters68307 ContSters68307 Cum se trateaza un concediu medical cod indemnizatie 01, in cazul in care angajatul in cauza nu are o luna intreaga stagiu de cotizare? Din cate stiu el nu se ... (vezi toată discuția)
Salariat nevenit la servici ionela11 ionela11 Buna ziua, Am urmatoarea situatie ...un salariat din luna august nu a mai venit de 3 zile acesta anuntand ca este in spital. Eu nush cum sa il trec in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical neplatit ime.a ime.a Buna ziua. Am un salariat angajat din luna iunie. In luna iulie a avut un concediu medical cu cod indemnizatie 06. Are doar 17 zile lucrate, deci nu are ... (vezi toată discuția)