Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

cristin20 
	    	Utilizator

cristin20 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ContSters68307	                   

Cum se trateaza un concediu medical cod indemnizatie 01, in cazul in care angajatul in cauza nu are o luna intreaga stagiu de cotizare?  Din cate stiu el nu se ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters68307	                   

Cum se trateaza un concediu medical cod indemnizatie 01, in cazul in care angajatul in cauza nu are o luna intreaga stagiu de cotizare?  Din cate stiu el nu se ... (vezi toată discuția)

ionela11	                   

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie ...un salariat din luna august nu a mai venit de 3 zile acesta anuntand ca este in spital. Eu nush cum sa il trec in ... (vezi toată discuția)
	                    ionela11	                   

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie ...un salariat din luna august nu a mai venit de 3 zile acesta anuntand ca este in spital. Eu nush cum sa il trec in ... (vezi toată discuția)

ime.a	                   

Buna ziua. Am un salariat angajat din luna iunie. In luna iulie a avut un concediu medical cu cod indemnizatie 06. Are doar 17 zile lucrate, deci nu are ... (vezi toată discuția)
	                    ime.a	                   

Buna ziua. Am un salariat angajat din luna iunie. In luna iulie a avut un concediu medical cu cod indemnizatie 06. Are doar 17 zile lucrate, deci nu are ... (vezi toată discuția)