avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie cu preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie cu preaviz

Buna ziua,
Mi-am dat demisia cu preaviz,ma apropii de finalul preavizului si seful meu refuza sa semneze demisia.Ce se poate intampla daca eu plec dupa terminarea preavizului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:38, 7 Septembrie 2018
Dupa terminarea preavizului. ci.m. inceteaza.

Demisia opereaza incetarea contractului de munca, in mod unilateral, fara a fi necesara aprobarea acesteia de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie alcida20 alcida20 buna seara, am si eu o intrebare: in cazul in care iti dai demisia si seful nu o accepta, ce e de facut? cate zile e preavizul si ce se intampla daca nu poti ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă dacă angajatorul nu vrea să-mi semneze demisia fără preaviz, dar eu nu mai merg la muncă? când va înceta contractul meu individual de muncă? GAGI GAGI Bună ziua,vă rog să îmi spuneți ce pot face dacă angajatorul nu vrea să-mi semneze demisia la zi(adică fără preaviz), și nu merg in cele 20 zile ... (vezi toată discuția)
Refuz angajator laurabiga laurabiga ce se intampla in cazul in care, angajatorul refuza sa imi dea copie dupa demisia depusa, inregistrata si aprobata? mentionez ca azi expira termenul de ... (vezi toată discuția)