avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... ONG profil prelucrare imagini video
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

ONG profil prelucrare imagini video

Buna seara. As dori adresa/ adresele unor ONG-uri interne sau internationale care au ca scop prelucrarea de imagini video, eventual contra-cost, tinand cont de faptul ca INEC, in urma prelucrarii imaginilor nu s-a putut pronunta clar si fara echivoc.
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2018
FlorescuMihaita, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:19, 8 Septembrie 2018
Institutia abilitata a statului roman pentru a se pronunta in domeniul expertizei criminalistice este INEC. Firme si persoane fizice abilitate in domeniu trebuie sa detina autorizatie din partea MJ pentru a putea fi desemnate de catre instantele de judecata sa efectueze astfel de expertize criminalistice.
Incercati pe internet - firme romanesti si firme internationale autorizate de MJ pentru efectuarea de expertize criminalistice - prelucrare imagini video.
Cateva informatii utile gasiti aici: [ link extern ]
Gasiti aici lista cu experti criminalisti aprobata de MJ: [ link extern ]
Sunt si alti experti din afara INEC, dar nu se precizeaza specializarea de expertiza criminalistica.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2018
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
Buna seara, va multumesc pentru raspunsul anterior. Doream un site unde sa gasesc specialisti straini care sa efectueze aceasta expertiza extrajudiciara si sa poata da un verdict clar si indubitabil asupra inregistrarii video.
Nu am cunostinta sa fie in tara experti extrajudiciari criminalisti. Nu stiu site-uri cu experti straini.
Pareri poate formula oricine, dar verdicte clare ... personal am mari retineri in privinta acestui aspect, fiind vorba de o inregistrare video. Cu tehnica de astazi se poate ajunge spre perfectiune.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2018
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ,va rog sa-mi recomandați un expert criminalist în ... Nita Nicolae Nita Nicolae Bună ziua ,Va rog sa-mi recomandați un expert criminalist în cazul unui accident auto capabil sa facă o simulare pentru stabilirea reala a locului de ... (vezi toată discuția)
Expert tehnic criminalist nemultumitul nemultumitul as dori daca se poate sa imi spuna cineva unde anume pot gasii un expert tehnic criminalist pentru efectuarea unei expertize extrajudiciare pe niste ... (vezi toată discuția)
Expertiza extrajudiciara telefon mobil Giannyxs Giannyxs Ma numesc Popa George si sunt interesat de anumite informații, respectiv; Un expert care poate face asta. Un număr de contact al expertului. 1. Am ... (vezi toată discuția)