avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum pot sami recuperez banii pe factura?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum pot sami recuperez banii pe factura?

Buna ziua,
Lucrez la o firma de prestari servicii. Aceasta firma a cumparat in leasing o autoutilitara second hand. Aceasta autoutilitara a fost achizitionata lovita pe o parte si din aceasta cauza sa scris o minuta de vanzare cumparare in care s-a specificat ca firma de leasing va face retusurile la caroserie si va suporta cheltuielile de reparare. Patronul a mers de cateva ori la ei la firma sa faca reparatiile la servisul lor dar acestia l-au amanat. Nu am mai mers la ei pe urma si ne-am dus la un alt service, deoarece masina avea asigurare casco. Cand a trebuit sa recuperam banii pe casco ne-au zis ca nu putem sa decontam banii deoarece masinii i s-a facut casco abia dupa ce a fost avariata si nu avem dreptul la recuperarea acelei sume de bani. Noi ne-am dus cu factura la firma de leasing si le-am zis ca vrem sa ne dea banii inapoi, adik sa ne taie chitanta pe suma pe care noi am platito la service asa incat noi sa nu mai platim o rata la leasing. Dar, ei au zis ca nu putem sa mergem si sa le cerem o suma de bani si ca noi trebuia sa ne facem reparatiile la ei ca asa ieseau mai ieftin. Darr noi suntem nemultumiti deoarece ei nu ne-au specificat ca noi nu putem deconta banii pe casco, or noi eram linistiti ca masina are asigurare casco si in minuta facuta se specifica destul de clar ca ei se obliga sa faca reparatiile si sa suporte cheltuielile. Mai mult de atat se comporta cu noi foarte de sus, ca si cum ne-ar fi dat masina de-a mila.
Inrebarea mea este cum am putea sa ne recuperam banii pe acea factura si ce lege trebuie precizata? Va rog sa imi raspundeti cat de repede puteti.
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Alina Defta , Avocat 20:43, 9 Noiembrie 2009
Este o acțiune comercială dar din punctul meu de vedere trebuie formulată de un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie prost facuta la un service auto laszlo82 laszlo82 Buna seara Anul trecut in Mai am avut n accident cu masina asigurarea rca a tras de timp cat a putut si pe urma mi am reparat masina pe casco,masina find in ... (vezi toată discuția)
Refuz plata casco: gazare auto piccione piccione Buna ziua, Am gasit masina gazata in parcare, firma de asigurari mi-a dat o hartie de intrare in reparatie cu mentiunea ca sa fie intrebati de service ... (vezi toată discuția)
Despagubiri asigurare euroins blancanieve1 blancanieve1 buna ziua,in dupa amiaza zilei de sambata 30 oct 2010,sotul meu a fost lovit de o masina asigurata la euroins avand rca si casco din cate am inteles cel ... (vezi toată discuția)