new_2009 
	    	Utilizator

new_2009 
	    	Utilizator	    

new_2009 
	    	Utilizator

new_2009 
	    	Utilizator	    

la biroul de credit ati fost raportata din a 31-a zi de intarziere
deocamdata tot ce pot face imediat este sa va retina suma datorata in momentul in care va intra salariul pt a achita dobanzile si penalizarile, cu riscul chiar de a ramane fara salariu deloc. trebuie sa restituiti doar dobanzile si penalizarile la zi, nu tot overdraftul, intrucat inteleg ca inca nu a fost declarat scadent .
in rest deocamdata totul se rezuma la amenintari, insa daca va fi declarat scadenta anticipata veti plati si alte cheltuieli privind executarea silita, onorariu avocat, etc puteti ajunge sa aveti poprire pe salar
 Narcizaa 
	    	Utilizator

Narcizaa 
	    	Utilizator	    

klein andreea 
	    	Utilizator

klein andreea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mika_i	                   

Buna ziua!
am avut un overdraft la o banca din Romania. in ianuarie nu am putut achita suma minima de plata si, in consecinta, in februarie am primit ... (vezi toată discuția)
	                    mika_i	                   

Buna ziua!
am avut un overdraft la o banca din Romania. in ianuarie nu am putut achita suma minima de plata si, in consecinta, in februarie am primit ... (vezi toată discuția)

Valentinag	                   

In septembrie 2018 am incheiat un contract cu Ferratum IFN, care, ulterior, a fost declarat scadent anticipat in ianuarie 2019 cu suma de 3518 lei si mandatat ... (vezi toată discuția)
	                    Valentinag	                   

In septembrie 2018 am incheiat un contract cu Ferratum IFN, care, ulterior, a fost declarat scadent anticipat in ianuarie 2019 cu suma de 3518 lei si mandatat ... (vezi toată discuția)

pavelnicolaecristian	                   

ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar iar in cazul executarii silite imobilul ipotecat nu mai are aceeasi valoare cu creditul ... (vezi toată discuția)
	                    pavelnicolaecristian	                   

ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar iar in cazul executarii silite imobilul ipotecat nu mai are aceeasi valoare cu creditul ... (vezi toată discuția)