avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Imputernicire de mana
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Imputernicire de mana

Buna ziua!
Imi trebui o copie dupa un dosar ramas definitiv de la tribunalul Cluj. s-a platit taxa pentru copia dosarului si s-a depus la arhiva, au spus ca intr-o saptamana se poate ridica, iar eu neputand sa ajung acolo mi-a zis ca poate venii oricine cu o imputernicire de mana.

Va rog sa ma ajutati cu un model de imputernicire daca se poate. Am gasit mai multe pe net dar nu seamana nici una cu alta.. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Edytzul , utilizator 19:35, 9 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici nu trebuie sa semene, trebuie sa o adaptati scopului.
Imputernicire
Subsemnatul, AB, cu domiciliul in str nr bl sc ap loc legitimat cu CI seria nr, imputernicesc prin prezenta pe dl CD cu domiciliul in str nr bl sc ap loc legitimat cu CI seria nr, pentru a ridica de la registratura/arhiva tribunalul CJ copia dosarului nr .../.../..... pentru care am achitat suma de 2 lei cu chitanta nr/data (anexata).
Data
Anexe copie CI AB, copie CI CD, copie chitanta xy
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de imputernicire soricanicoleta soricanicoleta as avea nevoie de un model de imputernicire pentru semnarea ordinelor de plata si a actelor depuse la trezorerie (in cazul cand au specimen de semnatura alte ... (vezi toată discuția)
Delegatie gianis gianis Poate cineva sa-mi dea un model de delegaţie specială pentru ridicarea titlului executoriu. Va multumesc (vezi toată discuția)
Demisie administrator bvr bvr Buna seara! Imi puteti spune, va rog, cum sa redactez demisia unui administrator care a fost numit de catre asociatul unic. Va multumesc. (vezi toată discuția)