avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere respinsă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere respinsă

Am deschis un proces în potriva firmei de recuperatori cruc. În luna februarie ac.şi în luna septembrie ac am primit pronunțare .cererea a fost respinsă din cauza lipse-i de conținut formulată de avocat ce şanse mai am ! Au trecut peste 8 ani şi acum sânt exsecutat prin oprirea salariului de la firmă unde lucrez .deşi acest credit leam achitat prin virament bancar printr-o refinanțare.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 11:44, 10 Septembrie 2018
Respingerea acțiunii ca lipsită de conținut din vina avocatului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare dorudrg dorudrg buna ziua.astazi 22.03.2018 am avut un proces cu cei de la kruk in legatura cu o suma de bani datorata in urma unui credit bancar din 2008 instanta mi.a ... (vezi toată discuția)
Insolventa Daniela Enache Daniela Enache Firma x in calitate de debitor , datoreaza o suma firmei y. A fost un proces pe rol deschis de firma y exista sentinta definitiva, Ordonanta 5/2001 somatie de ... (vezi toată discuția)
Exceptia lipsei de interes cristina69 cristina69 Buna ziua . Va rog sa imi spuneti daca un fost angajat al unei societati comerciale da in judecata societatea, atacand o decizie data de angajator(alta decat ... (vezi toată discuția)