avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obtinere carte de munca/adeverinta IMGB
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obtinere carte de munca/adeverinta IMGB

Buna seara,
O persoana a lucrat in perioada 1978-1987 la Intreprinderea de masini grele Bucuresti. Cum poate intra in posesia cartii de munca sau a unui act care sa-i dovedeasca activitatea?
Doresc sa o ajut pentru dosarul de pensionare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:34, 10 Septembrie 2018
Sa ia legatura cu societatea:
DOOSAN IMGB S.A.
Adresa: Sos. BERCENI nr.104, BUCUREŞTI , sect 4
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imgb grupe dosar pensie Ioan55 Ioan55 Buna ziua, Am incercat sa obtin adeverinta pentru dosarul de pensie de la IMGB unde am lucrat intre 1971-1975. Mi s-a spus ca nu se poate intocmi o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Obtinere grupa munca zbrancav@yahoo.com zbrancav@yahoo.com adresa IMGB DOSAN GRUP de unde as putea obtine vechimea cu privire la grupa de munca. va multumesc. (vezi toată discuția)
Bună ziua. o adresă sau un nr. de telefon, pentru a scoate ... constantinbunea constantinbunea Bună ziua. O adresă sau un nr. de telefon, pentru a scoate adeverință de grupă de la fosta IMGB? Vă multumesc (vezi toată discuția)