avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare Gaz Ilariant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare Gaz Ilariant

Am personal o curiozitate:
Inteleg ca vanzarea gazului ilariant este legala, cel putin pe internet, existand site-uri ca acesta de ani buni, clar fiind prezentat pentru consum uman: [ link extern ] /

Am vazut oameni care vand baloane cu aceasta substanta, gata sa fie consumata. Asta inseamna ca o astfel de activitate este legala sau poate fi anuntata politiei? Luand in calcul inclusiv varianta ca persoana respectiva sa actioneze ca societate comerciala cu acte.
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
paulolanda, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 11:03, 11 Septembrie 2018
Daca n-a fost trecut pe lista de substante interzise, este legal. Altfel, legislatia poate diferi de la tara la tara.

De altfel e o diferenta intre azot si protoxid de azot. Protoxidul de azot se foloseste ca anestezic, in schimb cea mai mare parte din aer consta din azot. Azot 100% produce asfixie, se foloseste de obicei la eutanasie.
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut legal ciuperca amanita regalis cf legea 339/2005 și 143/2000 actualizate John.Shoemaker John.Shoemaker Bună ziua, Eu consum in mod frecvent ciuperci, atât culinar precum reishi, shiitake, urechi de lemn, ghebe etc cât și suplimente precum cordyceps, coama ... (vezi toată discuția)
Sunt sau nu etnobotanicele ilegale? cssr cssr Buna ziua. Am vazut in ultimele zile 2 cazuri cu tineri ajunsi la spital datorita consumului de etnobotanice. Eu nu cunosc legea si am unele ... (vezi toată discuția)
Magazin etnobotanice hector2010 hector2010 Am urmatoarea intrebare : ce actiune legala se poate lua impotriva unui magazin de etnobotanice si care sunt sansele de succes ? Situatia este asa : ... (vezi toată discuția)