avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur produse cumparate din magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur produse cumparate din magazin

O persoana mi-a cumparat niste stick-uri de memorie. Deoarece s-a inteles gresit (aveam nevoie de card-uri, nu de stick-uri) si am rezolvat problema intre timp, am fost ulterior (respectiv, a doua zi), cu bonul si produsele pentru a le returna exact asa cum au fost cumparate si pentru a primi banii. Mi s-a "explicat" ca nu se poate acest lucru, ca pot primi doar ceva la schimb, nu si banii. Am gasit mai multe variante in lege (a se citi internet) si nu stiu ce sa cred, asa ca, daca exista cineva care ma poate ajuta in acest sens, v-as fi recunoscator.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
Adi I, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:38, 11 Septembrie 2018
Politica de retur depinde de vanzator in cazul in care produsul nu este neconform.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire produse in magazine cash ans carry ada36 ada36 Buna ziua , va rog sa ma ajutati si pe mine si sa-mi spuneti daca este corect cum se procedeaza ... am fost inrt-un mare magazin la cumparaturi si am ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am achizitionat de la magazinul kenvelo o camasa ... roxana ionescu roxana ionescu Buna seara. Am achizitionat de la magazinul Kenvelo o camasa de dama pt.a o face cadou. Masura nu a fost buna si m-am dus in aceeasi zi sa o schimb. Nu avea ... (vezi toată discuția)
Se poate restitui un produs la magazin? mihaela495 mihaela495 Am achizitionat de curand un generator electic cu intentia de a-l folosi in scop casnic. Ulterior, citind instructiunile am constatat ca nu este compatibil cu ... (vezi toată discuția)