avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Lucrat remote pentru companie din Europa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Lucrat remote pentru companie din Europa

As dori sa lucrez remote pentru o companie din Europa. Care sunt taxele pe care trebuie sa le platesc statului roman?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! m-am mutat de curand in romania pe termen nelimitat ... kboomthep0t kboomthep0t Buna ziua! M-am mutat de curand in Romania pe termen nelimitat dar o continui sa lucrez (remote) pentru o companie IT din Anglia. As dori sa aflu ce taxe ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale siebenburgischesnugat siebenburgischesnugat Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: Sunt roman si locuiesc in Romania dar lucrez remote pentru o comanie din UK; asta ... (vezi toată discuția)
Angajarea unei persoane din r. moldova pe lucru remote OliviaVereha OliviaVereha Buna, tuturor, am o intrebare si informatiile de la ministerul muncii nu ma ajuta. Eu pot sa angajez o persoana din Republica Moldova pe compania mea (SRL ... (vezi toată discuția)