avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reintegrare familiara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reintegrare familiara

Povestea incepe asa cum ca eu la inceput nu am fost deloc de acord sa nasc in Italia nefiind sigura ca acest barbat ma va sustine asadar am venit gravida cu avionul acasa apoi presata de remuscari l-am sunat si i-am spus propunand sa vin si sa nascin Italia din care discutie reese ca el nu isi poate asuma un. bebe dar ma ajuta lunar financiar apoi dupa un an ne revedem pentru test DNA .Acest lucru nu s-a intamplat ba mai mult am ramas singura cu un bebe de crescut si in urma unei neintelegere familiara am fost denuntata de catre un familiar de lipsa de educatie si mult mai mult de neglijenta fata de copil fapt care nu s-a adeverit dar m-am ales cu o luna inchisa intr-un spital psihiatru apoi inca trei zile apoi umbland mereu de la IML la Iasi pentru a-mi dovedi nevinovatia apoi s-a hotarat la judecatorie si am un act unde dovedeste ca nu am fost decazuta din drepturi parintesti si ca eu sunt o mama apta pentru a creste un copil .Rezultata ca eu am mai capatat si un tratament de care nu pot s a scap.decat printr-o hotarare judecatoreasca deoarece judecatorul a hotarat ca pentru binele mamei si calmul sa nu lipsesca sa aplice o lege unde ma obliga la un tratament obligatoriu .Vreau sa stiu daca pot face ceva in favoarea mea si a acestui copil in viitor fara toate aceste raspunderi care ni sa inchide in fata.

Alte discuții în legătură

Proceduri notariale in cazul in care persoana nu se afla in deplinatatea facultatilor mentale! ionica3727 ionica3727 Buna ziua. In urma unui AVC suferit in luna august anul curent, mama s-a ales cu pierderi de memorie (exista posibilitatea ca pe parcurs ce trece timpul si cu ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturile parintesti nif nif sunt divortata si am incredintat minorulin varsta de 5 ani si 8 luni prin hotarare definiva si irevocabila.as dori decaderea totala din drepturi a fostului sot ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturi ale tatalui cobra2009 cobra2009 Am in intretinere un minor de 7 ani si tatal nu sa preocupat de el din 2009. Nu a platit nici pensie si nici nu a sunst niciodata,noi fiind in strainatate iar ... (vezi toată discuția)