avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum fac o succesiune fara urmasii de drept
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum fac o succesiune fara urmasii de drept

Cu mai bine de 15 ani in urma bunicii mei (din partea mamei ) au decedat si de atunci nu s-a facut succesiunea. De cativa ani mama doreste sa faca succesiunea in urma acestora dar cei 5 nepoti sunt de neconvins sa se stranga sa faca demersurile necesare ( din nepasare, indolenta, lipsa de vointa, etc? ) avand in vedere ca si tatal lor, fratele mamei este decedat.Cum se poate face succesiunea in lipsa lor?
Cel mai recent răspuns: maryana.vinatoru , utilizator 10:01, 12 Septembrie 2018
Mergeti la avocat pentru a se analiza situatia bine.
Trebuie dati in judecata.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla masa succesorala? cyty cyty Tatal meu a murit in accident anul trecut si nu s-a deschis succesiune.Casa si alte bunuri erau pe numele fratilor.1ha de pamant are proprietari comuni mama si ... (vezi toată discuția)
Transmiterea proprietatii de la parinti la copii cristina1112 cristina1112 Buna dimineata! am nevoie de un sfat corect din punct de vedere legal in urmatoarea situatie:mama mea care are un frate si doar tatal in viata, mama a ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa mama si bunica glontzi81 glontzi81 Buna seara.In familie au ramas 2 frati si tatal lor.In urma cu 15 ani a decedat mama celor 2 frati,iar acum 4 luni a decedat bunica din partea mamei celor 2 ... (vezi toată discuția)