avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa cimitir neplatita mult timp
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa cimitir neplatita mult timp

Buna ziua ! Din motive diverse,pentru care nu sunt vinovata,nu s-a platit taxa pentru cimitir la un loc de veci al familiei...S-a acumulat o suma destul de mare.
1.Care ar fi (daca este specificat) numarul maxim de ani pentru care se plateste taxa...
2.Am inteles ca este data o amnistie fiscala...Ma pot incadra in ea ?
Concluzia ar fi ca incerc sa gasesc o solutie pentru a plati mai putin...
Cu stima !
Cel mai recent răspuns: LONY , utilizator 20:52, 15 Februarie 2025
Fiecare administartie de cimitir prin regulamentul de ordine interioara prevede conditiile in care pot fi relocate locurile de inhumare in cazurile in care nu sunt achitate taxele aferente
Daca se va permite achitarea retroactiva a debitului este posibil sa vi se impuna inclusiv penalitati pentru neplata in termenul stabilit
Ce numar de cont are cimitirul Adormirea Maicii Domnului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donație loc de veci Margerita Margerita Buna seara, am următoarea speța: printr-un act de concesiune detin 1 loc de veci la cimitirul Chitila care vreau sa-l donez mătușei mele. Cum se ... (vezi toată discuția)
Probleme cimitir mariaciuci mariaciuci Buna ziua! Am un loc de veci , undeva la tara o comuna care aparține orașului Urlați, in acest loc de veco este înmormântata bunica mea, iar acest loc a ... (vezi toată discuția)
Plata loc in cimitir veronicadragomir veronicadragomir daca mama si-a cumparat loc in cimitir trebuie sa -l rascumpere platind din nou ? (vezi toată discuția)