Sobolan de tomberoane 
	    	Utilizator

Sobolan de tomberoane 
	    	Utilizator	    

jenip1 
	    	Utilizator

jenip1 
	    	Utilizator	    

Sobolan de tomberoane 
	    	Utilizator

Sobolan de tomberoane 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 jenip1	                   

un tanar de 22 ani, urmeaza sa sustina examenul de licenta in iulie 2016, la terminarea a 4 ani de studii superioare. 
1. pana in ce luna trebuie tatal sa ii ... (vezi toată discuția)
	                    jenip1	                   

un tanar de 22 ani, urmeaza sa sustina examenul de licenta in iulie 2016, la terminarea a 4 ani de studii superioare. 
1. pana in ce luna trebuie tatal sa ii ... (vezi toată discuția)

Alina Theodora	                   

Buna seara! Parintii mei sunt divortati si eu beneficiez de o pensie de intretinere de la tata. Sunt inca studenta, anul acesta termin facultatea si voi avea ... (vezi toată discuția)
	                    Alina Theodora	                   

Buna seara! Parintii mei sunt divortati si eu beneficiez de o pensie de intretinere de la tata. Sunt inca studenta, anul acesta termin facultatea si voi avea ... (vezi toată discuția)

Iustin25	                   

Bună ziua ! Prin Hotărâre Judecătorească, in 2020,am fost obligat la plata pensiei alimentare în cuantum de 1/6 din salar până la finalizarea ... (vezi toată discuția)
	                    Iustin25	                   

Bună ziua ! Prin Hotărâre Judecătorească, in 2020,am fost obligat la plata pensiei alimentare în cuantum de 1/6 din salar până la finalizarea ... (vezi toată discuția)