avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... decizia de impunere anuala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

decizia de impunere anuala

Am primit decizia si sunt nelamurit daca trebuie sa-l platesc.Am avut activ cu contract de colaborare, dar cu multe venituri anuale ( peste 5000 lei ). Am urmatoarea situatie in decizie :
1.total venit de calcul 1716 lei
2.total contr. datorat 96 lei
3. obligati privind platile anticipate 177 lei
4 a. diferente stabilite in plus 0
4.b. -==- in minus 81 lei
Nu scrie daca trebuie sa platesc suma .....
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 13 Septembrie 2018
georgeiuly, utilizator

Alte discuții în legătură

Arenda - decizie impunere anuala anaf 2016 in 2018? cyan cyan Impreuna cu fratele meu avem un teren agricol mostenit de la tatal nostru si pe care l-am dat in arenda, nu ne putem ocupa de el intrucat avem domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Plata cass Apostoaemihai Apostoaemihai Venitul meu ca membru al unei intreprinderi familiale in 2013 a fost de -799 lei(pierdere fiscala).In acesata situatie conform deciziei de impunere privind ... (vezi toată discuția)
Contributii pensii, sanatate pfa slade_green2000 slade_green2000 Buna ziua. Mi-am deschis un PFA si am inteles ca trebuie platite taxe de 10,5% si 5,5% pentru pensii si casa de sanatate. As vrea sa stiu daca aceste taxe se ... (vezi toată discuția)