avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajatorul nu a respectat contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajatorul nu a respectat contractul de munca

Nu mi-a platit contributiile datorate, la fondul asigurarilor sociale de stat si fondul asigurarilor de sanatate.M -a trecut in concediu fara plata fara ca eu sa stiu, a facut cereri de concediu fara plata in numele meu.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 20:36, 9 Noiembrie 2009
Dumneavoasra ati lucrat, ati primit salariul? Ati semnat statul de plata? Aveti fluturasi cu salariul pe care l-ati primit? Pe ce perioada a facut cereri de concediu fara plata si a semnat in numele D-voastra? In toata aceasta perioada sa inteleg ca D-voastra ati lucrat?
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2009
Eugenia Angelica Fortuna, Consultant resurse umane
am vazut ca ati scris de mai multe ori acelasi subiect.
Ce anume va intereseaza ce puteti face?
Cui va pteti adresa?
Inteleg ca ati fost concediat, ne puteti spune cand incapand cu ce data?
Daca nu vi s-au platit contributiile puteti face o sesizare la ITM prin care le aduceti la cunostinta ca angajatorul a facut nereguli in ceea ce priveste executarea contractului dvs. de munca.
Daca vreti sa va ajutam fiti mai explicit.
Ati primit bani cand figurati cu concediu fara plata?
Ati fost pontat?
Cum v-a platit?
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2009
titiana, utilizator
Concediu fara plata este o solicitare din partea salariatului dar, daca cineva a facut-o in numele dvs. este un lucru grav.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu neefectuat vmire vmire mi am dat demisia la firma la care lucrez sunt in preaviz,pana acum nu am semnat nici un stat de plata si nu am primit nici un fluturas d salar.acum la plecare ... (vezi toată discuția)
Termenul de plata a concediului medical olymariana olymariana buna ziua am o problema cu firma la care lucrez si va rog daca puteti sa-mi dati un sfat .sint angajata cu contract de munca la aceasta firma din ianuarie ... (vezi toată discuția)
Statul de salariu antonio123 antonio123 FIRMA e din alt oras unde lucrez e un punct de lucru contractul e de 1 luna de zile perioada de proba mia dat un exemplar,in ziua de salariu avem citeva zile ... (vezi toată discuția)