avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Mai pot recupera taxa de mediu?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Mai pot recupera taxa de mediu?

Am depus , in calitate de proprietar autoturism, o cerere de recuperare taxa de mediu in anul 2015 si am primit raspuns ca nu exista temeiul legal pentru restituirea sumei solicitate. Intre timp am vandut autoturismul nestiind ca pot eu formula o noua cerere si a formulat-o noul proprietar. Acum in 15 septembrie 2018 mai pot recupera taxa in baza cererii vechi deoarece repet nu am stiut ca doar eu care am platit taxa pot sa o si recuperz. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Mai pot recupera taxa de timbru dupa 1septembrie daca? Marian Micu Marian Micu Am depus o cerere pentru recuperarea taxei de mediu in 2015 si am primit raspuns nefavorabil. Intre timp am vandut masina si nu am stiut ca doar eu care am ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu Robert.G. Robert.G. Am cumparat o masina în 2015 și am plătit timbrul de mediu.Fostul proprietar plătise și el o taxă de poluare sau de prima inmatriculare pe care a ... (vezi toată discuția)
Recuperare diferenta taxa auto 2012 Rudolf72 Rudolf72 Am fost astazi sa fac cerere pt. Returnarea diferentei de taxe, 25% aprox 400 E, conform noii variante de taxa auto. Functionarele de la anaf afisau o greata ... (vezi toată discuția)