avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii necesare pentru comercializare piese auto ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii necesare pentru comercializare piese auto online

Buna ziua! Spuneti-mi va rog ce autorizatii am nevoie pentru a comercializa piese auto online? Firma e deja infiintata. Produsele vreau sa le import din polonia! Sediul firmei este la mine acasa si de aici as vrea sa imi desfasor activitatea.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:26, 22 Septembrie 2018
Certificat constatator în care sa fie precizat comerțul cu piese și accesorii, comert on line și în funcție de comuna,municipiu dacă e cazul, autorizație.
Daca importi ai nevoie de autorizatie EORI.
[ link extern ]

Obligatia de inregistrare in scopuri de TVA pentru operatiuni intracomunitare
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare activitate comerciala dan matedan dan matedan Sut interesat sa stiu daca o societate comericala italiana autorizata pentru vinzarea produselor alimentare si nealimentare in regim ambulant poate desfasura ... (vezi toată discuția)
Cod caen comercializare online piese auto si uleiuri hidraulice doraq doraq O SRL doreste sa comercializeze piese auto si uleiuri hidraulice, insa fara a avea un magazin specializat ( on line, pe baza de comanda, etc..), se poate ... (vezi toată discuția)
Am voie sa fac import/achiz.intracom?? Victorius Victorius Buna ziua, Mi am deschis recent o firma cu activitate principala 4791 - vanzari prin internet, si as dori sa aduc marfa din UE dar si din afara UE. Pot face ... (vezi toată discuția)