avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Permis supendat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Permis supendat

Buna ziua ! Am si eu o intrebare , sunt incepatoare si am avut permisul supendat de 2 ori in 6 luni , odata in luna mai (neacordare de prioritate pentru 30 de zile ) dar am depus contestatie (inca sunt in proces ) si iar in luna August (viteza pentru 3 luni ), am inteles ca fiind 2 suspendari in 6 luni mi se mai adauga o luna dar fiind incepatoare exista o posibilitate sa fie anulat daca pierd procesul dechis pentru suspendarea din mai , parerile sunt impartite desi am contactat si un avocat pentru aceasta situatie toata lumea leganduse de faptul ca sunt incepatoare !
Ultima modificare: Duminică, 16 Septembrie 2018
tescan elena, utilizator
Permisul se anuleaza doar in urma unei condamnari pentru savarsirea anumitor infractiuni rutiere. La dvs este vorba de o contraventie. Nu stiu cu ce avocati v-ati sfatuit...
Ultima modificare: Duminică, 16 Septembrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere suspendare si zile suspendare Etyen Etyen Mi-a fost retinut permisul de conducere pe 90 de zile pentru viteza de 109 km/h in localitatea, fiind a doua oara cand am o suspendare in 2 ani am fost sfatuit ... (vezi toată discuția)
Doua suspendari ale permisului de conducere xmihai xmihai Salutare tuturor, Ma rezint pe forum cu cea mai penibila situatie in domeniul legislatiei rutiere. Garantez ca sunt singurul care sunt in situatia aceasta. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotului i s-a suspendat permisul de conducere pe o ... Eta 51 Eta 51 Buna ziua, sotului i s-a suspendat permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile si 6 puncte de amenda adica 835 lei, pentru neacordare prioritate la ... (vezi toată discuția)