avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credite executate
Discuție deschisă în Executare silită

Credite executate

Buna ziua, din pacate am mai multe credite deja in executare - am ramas fara loc de munca pe o perioada si nu am reusit sa platesc-. In total suma ajunge la 15000 ron si sunt 7 sau 8 credite diferite . Am poprire pe toate conturile si se retine din salar. A zis cineva ca pot sa ma probleme si mai serioase din cauza executarilor, sa fie executat apartamentul care am pe nume este adevarat ? Va rog frumos ajuta-ti cu un raspuns
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:15, 17 Septembrie 2018
Daca suma totala ajunge la 15.000 lei sunt slabe sanse sa fiti executat imobiliar. Dar nu este imposibil. Totusi, atata timp cat aveti salariu si poprire, se considera ca platiti acele credite. Executarea imobiliara pentru credite individuale de sub 10.000 lei se face doar in conditiile in care nu aveti niciun venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare credit / executare judecatoreasca Mihai322 Mihai322 Salutari, ma lovesc si eu de urmatoarea problema. - in primavara/vara lui 2014 am accesat un credit de nevoi personale, in valoare de 25000 lei+(nu-mi aduc ... (vezi toată discuția)
Executare silita vishu vishu Buna ziua, Pentru un credit de nevoie personale contractat in 2021 de aproximativ 103000 lei, din care au mai ramas aproximativ in jur de 85000 de lei (ratele ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca SOFYKRL SOFYKRL Buna ziua, Am doua credite la unicredit bank care au fost declarate scadente anticipat, suma totala fiind de 35000 ron, au trimis o instiintare de ... (vezi toată discuția)