avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Administratie publica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Administratie publica

Buna ziua !
Intrebarea mea este urmatoarea:
In situatia in care exista un contract de concesiune intre o primarie si un cmi ( cabinet medical individual) , iar cmi-ul isi schima forma de organizare in SRL, se poate incheia un act aditional aferent contractului deja existent prin care sa fie specificat ca s-a schimbat doar forma de organizare ? Sau trebuie incheiat un nou contrat de concesiune printr-o procedura de licitatie ? sau se poate incheia un contract de novatie ? care ar fi varianta cea mai buna si legala?
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: DIANA POPESCU , Avocat 11:53, 17 Septembrie 2018
Daca nu s-a stipulat altfel, modificarea contractului de concesiune se poate face prin act aditional semnat de ambele parti contractante.
In speta, fiind vorba despre reorganizarea persoanei juridice, prin fuziune, contractul incheiat se transfera in patrimoniul persoanei juridice nou-infiintate (SRL), daca nu s-a stipulat expres contrariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere cabinet medical individual si infiintare srl cu acelasi obiect de activitate tiberiu60 tiberiu60 Buna ziua, Sotia mea are un cabinet medical individual si doreste sa infiinteze un SRL cu acelasi profil de activitate. Din cate m-am informat, se radiaza ... (vezi toată discuția)
Cmi desfiintat are imobil in patrimoniu violeta_lica violeta_lica Buna seara, Va rog sa dezbateti urmatoarea situatie in incercarea de a gasii o rezolvare. CMI desfasoara activitate intr-un spatiu inchiriat. Separat ... (vezi toată discuția)
Posibilitate fuziune intre fundatie si asociatie bizantin84 bizantin84 este posibila fuziunea prin absorbtie intre o Fundatie si o Asociatie?? Ordonandata 26/2000 nu mentioneaza nimic cu privire la acest aspect. va multumesc!!:)) (vezi toată discuția)