avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Transfer alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Transfer alocatie

Ce trebuie sa fac ca sa trec alocatia de pe cardul unui parinte pe cardul meu. (Numai ce am facit 18 ani si mi am deschis un cont) si as vrea sa stiu ce pasi trebuie facuti. Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 17 Septembrie 2018
Depuneti la AJPIS o Cerere pentru plata alocaţiei în cont bancar , atasati copia de pe CI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copii misima misima Buna ziua. Luna aceasta, pe 14 Aprilie, fetita mea a implinit 2 ani. Ce demersuri trebuiesc facute pentru ca alocatia de 80 lei/luna sa fie virati direct ... (vezi toată discuția)
18 ani cum imi trec alocatia pe card?dispute posta romana Ovidiu05 Ovidiu05 Buna ziua, am facut anul trecut in 2020 in iulie 18 ani dar imi continui studiile ,urmand sa dau bacul in vara 2021.Problema e urmatoarea am niste dispute cu ... (vezi toată discuția)
De ce am nevoie sau ce acte sunt necesare pentru a trece alocația ... Ana-Maria 01 Ana-Maria 01 De ce am nevoie sau ce acte sunt necesare pentru a trece alocația fiicei mele pe un card (specificat BRD bank)? (vezi toată discuția)