avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... 18 Ani cum imi trec alocatia pe card?Dispute posta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

18 Ani cum imi trec alocatia pe card?Dispute posta Romana

Buna ziua, am facut anul trecut in 2020 in iulie 18 ani dar imi continui studiile ,urmand sa dau bacul in vara 2021.Problema e urmatoarea am niste dispute cu postasul si as dorii sa imi trec alocatia pe card,nemeritand sa imi fac nervi si stres pentru acei bani.Ce pasi trebuie sa urmezi unde sa ma duc si cum sa fac? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 16 Ianuarie 2021
Depuneti la AJPIS o cerere pentru virarea in cont a alocatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer alocatie Andrei3108 Andrei3108 Ce trebuie sa fac ca sa trec alocatia de pe cardul unui parinte pe cardul meu. (Numai ce am facit 18 ani si mi am deschis un cont) si as vrea sa stiu ce pasi ... (vezi toată discuția)
Alocatie penrtu copil gianinaursachi gianinaursachi buna ziua, sunt o mama divortiata cu o fetita di 10 ani, locuiesc in italia impreuna cu fetita de trei ani si 8 luni, unde lucrez fara contract de munca. ... (vezi toată discuția)
Alocatii elev peste 18 ani marghi marghi Buna ziua.M-a rugat cineva sa va intreb,precum a auzit undeva,ca elevii care au implinit 18 ani si li s-a suspendat plata pentru lunile iulie, august si in ... (vezi toată discuția)