avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abuz/umilire/retinere abuziva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Abuz/umilire/retinere abuziva

Recent am fost umiliti, eu si copilul meu minor, de catre un reprezentant al securitatii magazinului Kaufland. Am mers la cumparaturi cu o cunostinta pt ca m-a rugat s-o ajut cu transportul(masina)-fiecare si-a cautat in magazin produsele separat, ne intersectam doar rareori pt ca aveam eu cosul de cumparaturi. Aceasta cunostinta se pare ca a sustras un parfum de la raionul de cosmeticale. Precizez ca eu nu am fost in acel sector nici cu ea, nici fara ea. La casa, fiecare a platit separat, dar am avut acelasi carucior(venisem impreuna la magazin, plecam tot impreuna). La iesire, am fost oprite de catre reprezentantul securitatii magazinului si invitate pt control intr-o incapere. Initial au lasat copii pe hol, neinsotiti(si cunostinta mea are un copil minor) dar, la insistentele mele, acestia au fost lasati in final sa intre in incaperea destinata controlului. Eu nu am fost controlata, doar cunostinta mea! Avea intr-adevar un parfum in poseta. Dupa multe minute de asteptare, mi s-a dat voie sa plec, insotita de cei doi minori. Nu mi s-au cerut scuze pt acea situatie umilitoare in care am fost implicata. Am facut ulterior sesizare la Kaufland iar acestia au motivat ca am fost impreuna tot timpul, de aceea am fost si eu introdusa in camera de control. Este insa fals, Fiecare si-a cautat separat produsele in magazin, nu am fost in prezenta ei cand a sustras acel parfum. Singura mea implicare in cazul respectiv era ca o cunosteam. Avand in vedere cele de mai sus, vreau sa stiu daca pot acuza magazinul de abuz/umilirea mea si a copilului de 9 ani, retinerea fara MOTIV( exista caseta cu filmarea efectuata in magazin, deci oricand se poate proba ca nu am fost implicata). Daca pot acuza magazinul, vreau sa contactez un avocat. Magazinul Kaufland, in urma sesizarii mele, si-a cerut scuze sec pt neplacerile create.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 13:21, 19 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parerea mea este sa dati uitarii si sa aveti grija pe viitor ce prieteni va alegeti (au existat cazuri mult mai grave decat cel pe care l-ati experimentat dvs). Avocatul costa, iar pretul nu cred ca se justifica fata de neplacerile create (create in primul rand prin diligenta cu care v-ati ales cunostintele). Oricum, daca doriti un avocat, intrati in sectiunea Consultanti si corespunzator judetului dvs, veti gasi acolo date de contact. Bafta multa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor indirect la furt din supermaket. aveau dreptul agenții de pază să mă controleze și pe mine, doar pentru că aveam cumpărăturile în același coș cu persoana care a sustras un parfum? violetabraila violetabraila Buna ziua. Va rog sa ma sprijiniti cu o informatie. Aseara am fost la cumparaturi intr-un magazin Kaufland cu o cunostinta, insotitite de catre copiii nostri. ... (vezi toată discuția)
Acuzație penală (furt din supermarket) pe nedrept Ioannaaa Ioannaaa Bună ziua! Am și eu o problemã și aș dori să îmi cunosc mai bine drepturile și ce ar trebui să fac. Săptămâna trecută am fost la Kaufland după ... (vezi toată discuția)
Sunt minora si am furat din kaufland M.Gav. M.Gav. Bună ziua. Săptămâna trecută am fost la cumpărături in kaufland,pe lângă produsele pe care le-am cumparat am sustras un ruj in valoare de 45 de lei pe ... (vezi toată discuția)