avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Iso 45001
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Iso 45001

Buna ziua,

Sunt nou pe post si treaba mea este imprelemtarea standardului nou ISO 45001. Inca nu am facut nici un curs.(urmeaza)
Intrebarea mea ... niste sfaturi daca ma puteti ajuta de unde sa incep sau cu ce sa incep ? Va multumesc frumos.

Daca se poate o persoana care e priceputa in asa ceva si ma poate ajuta sa tinem legatura pe mail.

Multumesc frumos .
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
MatiesiAlin, utilizator
Cel mai recent răspuns: MatiesiAlin , utilizator 11:30, 27 Septembrie 2018
Studiati cu atentie standardul si veti descoperi etapele.
Implementarea se realizeaza de o comisie numita la nivelul firmei si cu participarea tuturor conducatorilor locurilor de munca si a factorilor de decizie (director, consilier, sefi servicii functionale, etc.).
Exista firme specializate care va pot implementa sistemul, contracost. Dvs. ca persoana puteti fi desemnat ca legatura intre firma dvs. cu aceste firme specializate.
Dvs. ca persoana trebuie sa fiti auditor in domeniu, acreditat de o firma de audit recunoscuta/ acreditata la nivel european.
Pentru implementarea ISO 45001/2018 Securitate si sanatate ocupationala, firma dvs. trebuie sa detina anterior acreditarile pentru ISO 9001 (auditare de calitate), ISO 14.001 (auditare de mediu) si ISO 18001 (auditare a securitatii si sanatatii in munca).
Cateva informatii utile aici: [ link extern ]
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificarea iso 9002 ºi iso 9001 si accidentul de munca.... geolovelife geolovelife Certificarea ISO 9002 şi ISO 9001 a unei Societati Comerciale din Romania poate fi afectata de catre producerea unui accident de munca colectiv in ... (vezi toată discuția)
Responsabil cu calitatea anca.d anca.d Buna dimineata! Spuneti-mi va rog, daca nu am cursuri pentru Responsabil cu calitatea, pot intocmi si sustine documentatia pentru prelungire acreditare ... (vezi toată discuția)
Competente floriontehnic floriontehnic dupa absolvirea unui curs ssm de 224 ore,persoana respectiva poate efectua audit ssm?daca da ,de care (vezi toată discuția)