avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se mai pot depune cereri pt recuperare taxa auto?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se mai pot depune cereri pt recuperare taxa auto?

Mă interesează dacă se mai pot depune cereri pt recuperare taxa auto, vreau un răspuns sigur. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:46, 19 Septembrie 2018
Cereri se pot depune dar din moment ce a expirat termenul limita acestea nu o sa fie solutionate sau o sa fie respinse .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxă auto Ionuț Cătălin2020 Ionuț Cătălin2020 Bună ziua , se mai poate recupera taxa auto? Dacă da , se merită? Aici mă refer dacă mă mai aleg cu ceva după? Știu că trebuie să se aleagă și ... (vezi toată discuția)
Transfer dosar auto de la bacau la sector6 dac_iulian dac_iulian Buna ziua, Pe data de 3 august, am depus la biroul \\"taxe si impozite\\" al mun. Bacau, o cerere de transfer al dosarului auto de la Bacau la Sector ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto poluare oug 50/2008 Carmen Stoean Carmen Stoean Se mai poate recupera (in instanta) taxa auto pe poluare pentru un autoturism fabricat si imatriculat in Germania, cumparat in 2008 in Germania si inmatriculat ... (vezi toată discuția)