avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxa scoatere de la inventariere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxa scoatere de la inventariere

Buna ziua,
Mi-am montat centrala iar dupa ce am depus toate actele si mi s-a aprobat debransarea de la firma care furnizeaza agentul termic, mi s-a spus ca pentru a nu mai plati caldura trebuie sa fac o cerere si catre firma de inventariere a caloriferelot unde trebuie sa mai platesc si acolo o taxa de scoatere de la inventariere. Este normal sa platesc acea taxa?

Alte discuții în legătură

Buna seara, acum aproximativ o luna am montat centrala termica ... Rey Craiova Rey Craiova Buna seara, acum aproximativ o luna am montat centrala termica in apartament . Am tras teava de gaz legal + proiectul facut de o firma specializata. Centrala + ... (vezi toată discuția)
Debransare ilegala radet Bbn Bbn Buna ziua, M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)