avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1434 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent reinsertie mame 2018
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent reinsertie mame 2018

Care sunt conditiile pentru a beneficia de stimulentul de reinsertie pentru mamele care se intorc la locul de munca inainte de a se termina concediul de ingrijire copil
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 07:11, 21 Septembrie 2018
Buna dimineata.
Trebuie sa reveniti la locul de munca cu minim 60 de zile inainte de a implini copilul 2 anii pentru a beneficia de acel stimulent ( am inteles ca e de 650 de lei/ luna). Primiti acesti banuti pana implineste copilul 3 anii...
Acest stimulent se cere, nu se da automat...
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2018
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Pufesita Pufesita Buna ziua.Sunt in indemnizatia de crestere a copilului.Vroiam sa va intreb,am inteles ca daca vreau sa beneficiez de stimulentul de insertie trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Creștere copil geo1982ro@yahoo.com geo1982ro@yahoo.com Bună dimineața, vă rog să-mi spuneți și mie dacă nu mă mai întorc la ultimul locul de muncă de unde am rămas în creștere copil și vreau să merg ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de muncă la sfârșitul ccc: cum trebuie să procedez? MoniKa Constantin MoniKa Constantin Buna ziua, sunt o mamica in concediu de crestere al copilului pana la implinirea varstei de 2 ani si doresc sa imi schimb locul de munca atunci cand mi se ... (vezi toată discuția)