Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Ionut.ion, utilizator
 Ionut.ion, utilizator 	
			 AnaEco 
	    	Utilizator

AnaEco 
	    	Utilizator	    

Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Daenycious 
	    	Utilizator

Daenycious 
	    	Utilizator	    

Contractul pe cele 12 luni este incheiat cu angajatorul austriac cu toate taxele si asigurarile platite in Austria. De la 1 Noiembrie ma intorc pe un post care a fost suspendat in aceasta perioada.
Am inteles ca m-as incadra sa primesc indemnizatie luandu-se in calcul si cele 12 luni atata timp cat am activitate profesionala in Romania inainte de nasterea copilului. Intrebarea este daca se considera ca am realizat activitati profesionale în Romania pe perioada dinaintea datei nasterii copilului, in cazul
meu cele 2 luni daca am un contract de munca dar o sa fiu in concediu medical fara plata.? Doar faptul ca am un contract de munca se comsidera activitate profesionala ?
 Daenycious, utilizator
 Daenycious, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Mihaelanadia	                   

Buna ziua,as dori sa stiu si eu daca lucrez in Austria de 2 ani ca persoana fizica independents,am dreptul la indemnizatie crestere copil in Romania??? (vezi toată discuția)
	                    Mihaelanadia	                   

Buna ziua,as dori sa stiu si eu daca lucrez in Austria de 2 ani ca persoana fizica independents,am dreptul la indemnizatie crestere copil in Romania??? (vezi toată discuția)

irinaghi	                   

Buna ziua,
daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
	                    irinaghi	                   

Buna ziua,
daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)

ggdaniel	                   

buna ziua,puteți sa-mi spuneți va rog daca sotia mea care lucreaza in Austria forme legale ca ingrijitoare va pute beneficia de prenatal si post ... (vezi toată discuția)
	                    ggdaniel	                   

buna ziua,puteți sa-mi spuneți va rog daca sotia mea care lucreaza in Austria forme legale ca ingrijitoare va pute beneficia de prenatal si post ... (vezi toată discuția)