avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Indemnizație creștere copil

Am nevoie de ajutor va rog....am un spatiu comercial dat în chirie, declarat la finante, care depășește plafonul anual de 22900 ron, drept urmare plătesc si CAS dupa el.....acest venit intra l calcularea indemnizației pt creșterea copilului??? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 21:35, 21 Septembrie 2018
Pune-ti aceasta intrebare la Agentia Judeteana de Plati si Inspectie Sociala.
Mai exista si aici, pe site, un topic in care sunt enumerate conditiile pentru a beneficia de indemnizatie. Eu zic sa aflati raspunsul agentiei si reveniti apoi daca mai aveti intrebari...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie in calcularea indemnizatiei cic2 SofiaAndreea SofiaAndreea Buna ziua, Am o nelamurire legata de calcularea indemnizatiei pentru CIC2. Situatia unei colege de munca este urmatoarea : primul copil nascut in martie ... (vezi toată discuția)
Venituri realizate in aceeasi perioada in care se beneficieaza si de indemnizatia pentru cresterea copilului melcsy melcsy daca in anul 2011 a beneficiat de indemnizatie de sedinta avand calitatea de consilier local contravine legii sau nu? indemnizatia acesata nu este supusa ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament pe perioada concediului de crestere copil Letutza Letutza Buna ziua, As dori sa stiu, daca sunt in concediu de crestere copil si doresc sa inchiriez un apartament pentru care o sa iau o anumita suma. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)