avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... 12 luni consecutive?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

12 luni consecutive?

Sotul meu doreste sa aplice pentru indemnizația ccc . Problema este ca are intrerupere intre cele 2 locuri de munca in cei 2 ani.. am inteles ca trebuie sa aiba 12 luni lucrate in ultimii 2 ani.. trebuie 12 luni consecutive? Nu ar avea sens atunci cei 2 ani... el are 11 luni la un loc de munca o luna pauza si inca 8 luni la alt loc de munca. Ar fi mai mult de 12 luni. Este ok? Ma poate lamurii cineva ca rog?
Cel mai recent răspuns: Cauclaudia , utilizator 21:48, 21 Septembrie 2018
Buna seara. Este ok, trebuie sa fie 12 lunii cu venituri impozabile in ultimele 24 inainte de nasterea copilului. Acestea pot fi la acesali angajator sau la mai multi, cumulate sau nu....
Sotul sa detina adeverinta de la ambele locuri de munca din care sa rezulte perioada cat a avut venituri impozabile atunci cand depune dosarul de indemnizatie si cred ca totul va fi ok...
Multumesc mult
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2018
Cauclaudia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privind acordarea indemnizatiei de crestere a copilului Chicgab Chicgab Sunt însărcinată și la ultimul loc de munca am vechime 11 luni. Anterior am avut o pauza de 2 luni intre cele 2 locuri de munca. Pe perioada a 2 ani nu am ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? Christyne Christyne Am si eu o intrebare in Codul Muncii scrie ca pot beneficia de somaj toti cei care au un stagiu de cotizare de 12 luni in ultimele 24, ideea e ca eu in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil rahiraraluca03 rahiraraluca03 am si eu o intrebare! sunt gravida...si casnica...sotul munceste dar a tot schimbat locurile d munca...cand o sa nasc..poate sotul sa beneficieze de ... (vezi toată discuția)