Kitte 
	    	Utilizator

Kitte 
	    	Utilizator	    

Kitte, utilizator
 Kitte, utilizator 	
			 ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 MIELUTA	                   

Buna ziua,
Am nevoie de un raspuns urgent, daca poate sa ma ajute cineva.
Pot beneficia de somaj in cazul in care sunt angajata de 2 luni la o firma si se ... (vezi toată discuția)
	                    MIELUTA	                   

Buna ziua,
Am nevoie de un raspuns urgent, daca poate sa ma ajute cineva.
Pot beneficia de somaj in cazul in care sunt angajata de 2 luni la o firma si se ... (vezi toată discuția)

koka1	                   

buna seara. daca dupa un an de somaj mi se face o angajare pe o perioada det de 3 luni, dupa aceste 3 luni  pot beneficia de somaj in continuare, avind in ... (vezi toată discuția)
	                    koka1	                   

buna seara. daca dupa un an de somaj mi se face o angajare pe o perioada det de 3 luni, dupa aceste 3 luni  pot beneficia de somaj in continuare, avind in ... (vezi toată discuția)

ContSters280604	                   

Doresc un raspuns la urmatoarea situatie : am lucrat 14 luni, respectiv din 1.03.2012 - 30.04.2013, la o firma care si-a restrans activitatea si mi-a facut ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters280604	                   

Doresc un raspuns la urmatoarea situatie : am lucrat 14 luni, respectiv din 1.03.2012 - 30.04.2013, la o firma care si-a restrans activitatea si mi-a facut ... (vezi toată discuția)