avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1286 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soțul meu a reluat o relație veche și vrea să ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soțul meu a reluat o relație veche și vrea să divorțeze, dar eu nu sunt de acord. Ce se va întâmpla pe parcursul procesului dacă eu declar că nu am bărbat de lăsat?

Soțul meu a băgat divorț de mine ,țin sa menționez ca suntem căsătoriți de 14 ani si avem o fetiță de 13 .De câțiva ani se conversează cu o fostă plecată din țară. In luna august a venit s- au întâlnit si a reușit sa- mi facă viață calvar.El a zis ca nu ma mai suportă. Eu nu sunt de acord cu acest divorț.Ce se va întâmpla pe parcursul procesului daca eu declar ca nu am bărbat de lăsat. Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 23 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar putea pastra numele pentru ca au un copil impreuna? Pentru "confortul" copilului?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu are motive de divort si refuzati divortul se va respinge divortul.
Sinplul fapt ca vrea sa divorteze nu este suficient.

E posibil ca si instanta sa va mai ajute cu cate o amanare.
Oricum un divort poate dura un an destul.de lejer pe.regularizare si daca se mai si lungeste e posibil sa ii plece amanta...

Faptul ca are o amanta nu este motiv de divort...
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Daca sotul a introdus actiunea inseamna ca vrea sa isi refaca viata cu amanta,poate este nefericit ,isi doreste altceva etc.Asa ca faptul ca dvs ati fost gospodina nu inseamna prea mult daca vrea da se desparta.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate, sa stiti. Am trecut si eu prin asta, acum 6 ani, aveam 2 copii de 3 si 5 ani si nu voiam sa divortez. Dar, asta s-a intamplat, nu se poate cu forta. Si sa stiti ca acum e muuult mai bine, viata merge inainte, o sa vedeti. Va sfatuiesc sa va vedeti de viata si sa lasati omul care nu va mai iubeste, altfel nu veti fi fericita niciodata. Si copiii cresc, va puteti reface viata, posibil sa fie muuuult mai bine dupa. Bafta!
El este pensionat pe caz de boala cu probleme cardiace.Timp de 15ani l- am protejat sa nu facă nici un efort.Intr- un cuvânt am fost si bărbat si femeie.Nu are motive.Pur si simplu vrea sa reia o legătură avuta acum 24 de ani .Menționez ca nu s- au văzut de 24 de ani ,ea fiind plecata din tara si având foarte mulți bani ,de ce a dus el lipsa.Fetiță nici nu vrea sa audă de divorț. Nu i- am greșit cu nimi c 15 ani si ma trezesc cu acest divorț. Ea i- a dat 100 euro pt.divorț. Îmi este teamă sa nu clachez .Avem o fetiță de 13ani.El are 63.

Alte discuții în legătură

Divort ina-ina-ina ina-ina-ina buna seara!Problema mea este urmatoarea....sunt casatorita de 10 ani am un copil de 6ani jumate....anul trecut am aflat ca sotul meu are o alta relatie....el ... (vezi toată discuția)
Probleme care pot aparea in cazul unui divort Corina_1720 Corina_1720 Buna ziua, Sot si sotie urmeaza sa incheie actele de proprietate pentru un apartament luat prin \"Prima casa\".Ea a aflat acum, inainte de semnare ... (vezi toată discuția)
Divort marya2008 marya2008 In primul rand vreau sa va spun ca sunt casatorita de 3 ani jumatate, avem un copil de 3 ani impreuna. Au existat neintelegeri intre noi, dar acum o luna ... (vezi toată discuția)