avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... PEDEAPSA PT.CALOMNIE
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

PEDEAPSA PT.CALOMNIE

DIN GRESEALA , AM FACUT O AFIRMAȚIE DESPRE UN DOMN, CARE A ZIS CA NU ESTE ADEVARAT CE AM SPUS ,SI MA DUCE ÎN JUSTIȚIE PT.CALOMNIE.CE SE POATE INTAMLA?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:31, 23 Septembrie 2018
Pedeapsa penala nu va fi.
Civil va poate obliga la.daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost amenințat cu un proces pentru calomnie. există un risc real să răspund penal pentru așa ceva? Alexamy Alexamy Intr-o discutie aprinsa la o scoala generala cu invatatoarea unde a aparut si unul din parinti am folosit in cadrul discutiei termenul \"idioti\" cu referire ... (vezi toată discuția)
Dacă făptuitorul va face închisoare pentru comiterea unei fapte penale, mai poate fi obligat și la plata daunelor morale către victimă? Tarzan2012 Tarzan2012 Daca făptuitorul va face inchisoare pentru comiterea a unei fapte penale, mai poate fi obligat si la plata daunelor morale catre victimă? Cineva ... (vezi toată discuția)
Nelămurire incheiere dosar Dragos3010 Dragos3010 Bună ziua! În urmă cu aproximativ 5 ani, am deschis un proces civil, pentru loviri sau alte violențe, pe care ulterior, la aproximativ 3 ani de zile l-am ... (vezi toată discuția)