Buna ziua !
Anul acesta am platit impozitul si parcarea cu 10 zile intarziere, drept pentru care am platit si penalizarea calculata de primarie pentru ambele. dupa 3 luni am primit instiintare in care eram informat ca am pierdut locul de parcare.
Este normal sa ma deposedeze de locul de parcare pentru aceasta mica intarziere, desi am platit penalitati datorzte intarzierii?
Din cate am inteles de la cineva, exista o prevedere legala care-mi da dreptul la o perioada mai mare de la care ADP-ul te poate lasa fara locul de parcare. Care ar fi aceasta norma legislativa ?
Exista regulament cu dispozitii concrete referitor la locurile de parcare de resedinta
Regulamentul de alocare loc de parcare precizeaza ca neachitarea in termenul stabilit a obligatiilor reprezinta si este apreciat drept dezinteresul utilizatorului de a mai folosi locul de parcare,iar autoritatea publica locala cu scopul legitim de creare fonduri la buget evident realoca celor interesati respectivele spatii parcare
In conditiile penuriei locurilor de parcare,constientizati ca este o lupta acerba pentru obtinerea de astfel de facilitati de resedinta
10 zile vi se pare mare intarzierea ? sau o fi mai mare spaga pentru un looc de parcare la ADP sector 2 ... intre 200 si 600 de euro ???
eu ma refeream strict la prevederile legale, nu la cele din regulament.pentru ca, in cazul in care prevederile regulamentului sunt ilegale, acestea devin nule de drept.
Loc parcare adp
mr_lolus
Buna ziua,
La inceputul acestui an am facut o cerere pentru loc de parcare de resedinta cu plata la ADP sector 6.
Cererea mi-a fost inregistrata, mi-au ... (vezi toată discuția)