avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Tribunalul de arbitraj.
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Tribunalul de arbitraj.

va rog sa imi spuneti ce stiti despre Tribunalul de arbitraj. Daca s-a infiintat, daca si unde functioneaza, cum se poate ajunge arbitru, care este modalitatea de lucru (in plen, in comisii, sau cabinete de arbitraj) si cum se plateste (remuneratie lunara, onorariu, procent).?
Cel mai recent răspuns: mancipri , utilizator 13:38, 17 Octombrie 2018
Tribunalul Permanent de Arbitraj Instituţionalizat
[ link extern ] /

La examen se pot înscrie numai persoane care au obținut definitivatul în alte profesii juridice.
[ link extern ] /

Norme privind taxele și cheltuielile arbitrale
[ link extern ]
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arbitraj jurist28 jurist28 Bună seara. HEEEEEEELp#-o. am o speta cu acest inedit arbitraj, însă procedura civilă zice că în cerea pe care o formulez trebuie să indic ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic cu vechime de peste 10 ani Bog-Ppvc Bog-Ppvc Bună ziua, Un consilier juridic cu o vechime în profesie de peste 10 ani, dar care nu a fost înscris în colegiu și nici nu a dat examen de definitivat, ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic - admitere barou 2013 ecaterinagherman ecaterinagherman Sunt inscris in Colegiul Consilierilor juridici ca si consilier juridic definitiv, dar nu am dat examen de definitivat, intrucat, in 2005, legea nu prevedea ... (vezi toată discuția)