avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare loc munca de la sediu la domiciliul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare loc munca de la sediu la domiciliul angajatului

Buna ziua.
Este necesar sa inchei un act aditional la CIM in cazul schimbarii locului de munca de la sediul angajatorului la domiciliul angajatului?
Precizez ca nu se modifica nici atributiile nici salariul angajatului.
Este de ajuns sa inchei doar un acord scris semnat de ambele parti fara sa fac act aditional?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ADRIANADIBI , utilizator 15:04, 26 Septembrie 2018
Vorbim despre munca la domiciliu?
Buna ziua.
Angajatorul doreste sa schimbe locul muncii pentru un salariat de la sediu la domiciliul angajatului.
Salariatul va lucra de la domiciliu, iar daca va fi nevoie de prezenta sa la sediu va fi instiintat cu 24 ore inainite prin email.

Daca va lucra la domiciliu , este vorba despre munca la domiciliu /telemunca ... in acest caz, va trebui incheiat un act aditional la c.i.m. cu respectarea prevederilor art.108-110 sau ale Legii nr. 81/2018 privind reglementarea activității de telemuncă
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim cu munca la domiciliu carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua , Nu am ami avut ac. situatie - si nu stiu cum sa procedez .... in revisal nu mi permite modificarea ... sau nu stiu eu sa o fac. Persoana este ... (vezi toată discuția)
Regim de telemunca (doar la domiciliu) petronel11 petronel11 Buna ziua. Speta este urmatoare: Ca angajator doresc sa modific un CIM (cu acordul salariatului) si ii propun un act aditional unui salariat referitor la ... (vezi toată discuția)
Diurna vs telemunca luminita29 luminita29 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru un angajat aflat in telemunca se poate acorda diurna si costuri cazare ?Si daca nu se poate, atunci care e ... (vezi toată discuția)