avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune/ certificat de mostenitor legal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune/ certificat de mostenitor legal

Buna ziua, cum se obtine certificatul de mostenitor legal in cazul in care mama mea a decedat dar apartamentul proprietate personala l-a lasat prin contractul de intretinere fiicei mele respectiv nepoatei ei. Mentionez ca defuncta era despartita de tatal meu cand a achizitionat apartamentul si ca in afara de mine mai are doi copii. Daca exista contractul de intretinere intre defuncta si nepiata ei se mai face masa succesorala ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:07, 24 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se dezbate moștenirea doar daca mama dvs mai avea și alte bunuri.
Dacă nu, nu mai aveti de ce să dezbateti succesiunea. Imobilul a fost deja transmis în baza contractului de întreținere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune / certificat mostenitor ManuDumi ManuDumi Buna ziua, cum se obtine certificatul de mostenitor legal in cazul in care mama mea a decedat dar apartamentul proprietate personala l-a lasat prin contractul ... (vezi toată discuția)
Mostenire stefan70 stefan70 Buna ziua.Tatal meu a murit acum 4 ani, iar acum trebuie sa dezbatem mostenirea, adica un apartament si bunurile. Mentionez ca santem 2(doi) frati si mama ... (vezi toată discuția)
Am făcut succesiunea dp tatăl meu..atunci mama mea mi a făcut ... elenalenuta elenalenuta Am făcut succesiunea dp tatăl meu..Atunci mama mea mi a făcut contract de întreținere cu anumite cote părți din clădire și teren agricol. Mama mea a ... (vezi toată discuția)