avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM muncitori calificati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM muncitori calificati

Buna ziua. Am o firma unde muncitorii lucreaza de luni pana sambata, la 2 saptamani pleaca acasa de joi pana luni. Am inteles ca este o practica in constructii. Muncitorii au contracte, min pe economie, dar sunt platiti la ora. Intrebarea mea cat de legal este, sau ce variante am ? Multumesc pentru ajutor, sunt la inceput.
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2018
Rudolf12, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 26 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aici este vorba despre repartizarea timpului de munca... Este vorba despre un c.i.m. cu repartizarea timpului de munca inegal.
Multumesc tare mult pentru raspuns, sa inteleg ca trebuie modificat la durata muncii.
Cu stima.
In c.i.m. trebuie mentionat; durata timpului de munca x ore/zi , inegal .... repartizarea facandu-se astfel ..... (se scrie exact cum lucreaza)
Este corect sa scriu si sambata, chiar daca acestia au 4 zile libere la 10 zile? aici este confuzia. Cu stima.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate mentiona .. program de munca luni - marti -miercuri-joi-vineri-sambata -duminica - luni - marti-miercuri , liber joi-vineri-sambata-duminica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru IldikoB IldikoB Buna ziua, Este vorba de un magazin. Se poate aplica programul inegal? I saptamana: luni- 12 ore; marti-liber; miercuri-12; joi-liber; vineri- 12; ... (vezi toată discuția)
Despre ore in cim nicdavi nicdavi Legat de nr de ore lucrate de bucatari, care sunt 3: ei lucreaza 2 zile cu 2 zile libere, 10 ore/zi si nu depasesc cele 40 de ore /saptamana.Cum se trece in ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim pentru timp partial bubuxyz bubuxyz Buna ziua, Am contract de munca cu timp partial 4 ore/zi 20 ore/saptamana. Pentru a aduce modificari la CIM pentru a reflecta timpul de lucru 1 zi cu 1 zi ... (vezi toată discuția)