avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... taxa timbru / timbru judiciar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

taxa timbru / timbru judiciar

care este valoarea taxei judiciare de timbru si timbrului judiciar pentru o cerere de admitere a creantei la masa credala?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gangan , utilizator 21:53, 10 Noiembrie 2009
120 lei+0,3bani timbru judiciar
Rugaminte, doresc sa legalizez hotararea de divort, pronuntata de judecatoria sect. 3 si nu stiu unde sa platesc taxa de timbru judiciar, la trezoreria sect.3, administratia financiara a sect.3 sau la cec? Deasemeni, va rog, sa-mi spuneti care sunt costurile acestei legalizari. Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare hot. de divort gangan gangan Rugaminte, doresc sa legalizez hotararea de divort, pronuntata de judecatoria sect. 3 si nu stiu unde sa platesc taxa de timbru judiciar, la trezoreria sect.3, ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante sasug sasug Buna ziua, Am avut o colaborare (ca Intreprindere Individuala) cu o firma, care a intrat in procedura de insolventa avand catre mine o datorie. Pentru ca ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru contestatie inscriere la masa credala gedo302004 gedo302004 Buna ziua, Imi poate raspunde cineva care este cuantumul taxei de timbru pe care trebuie sa o platesc pentru a trimite o contestatie pentru ca am fost ... (vezi toată discuția)