Buna seara,sora mea este căsătorită civil in Italia,din aceasta căsătorie a rezultat o fetița,căreia i-au făcut și cetățenie italiana și cetățenia romană. Între timp,din cauza neînțelegerilor,au decis sa divorțeze,sora mea fiind pe teritoriul României,a fost obligată și amenințată de către soț sa se întoarcă in Italia,altfel ii va face plângeri penale pt răpire. Menționez ca acesta i-a făcut procura mamei sa poată scoate copilul din țara pana in mai 2019. Întrebarea mea este: procesul de divorț și custodie trebuie sa aibă loc in Italia? Sau se poate desfășura și in România?
Ea se afla in Sicilia,Messina. I-am spus ce mi-ați spus dumneavoastră și azi o sa ia legătura cu un avocat pt fapte penale. O sa verific dacă am vreun link in email ca sa pot confirma contul.
Nu va trebuie avocat de penal.
In Italia nu aveti treaba sa angajati avocat pe rapire internationala.
In Romania este problema dvs.
Aici se judeca rapirea internationala.
Conteaza cat cere un avocat Italian deoarece e bine sa stiti ca avocatii romani de fel pe astfel.de cazuri cer mai mult decat avocatii italieni din cate stiu eu.
Nu ma refer la mine.
Era bine sa stie cat ar cere un avocat italian daca in Romania poate fi cu mult mai scump.
Nu conteaza salariul doamna Gabriela pentru ca daca se fac aparari dupa salariu deja ar exista grave probleme cu apararile.
Este insa adevarat ca sunt si avocati care tin cont de salariu dar cu mila.nu se castiga procesele din cate stiu eu, sau cel putin nu astfel de procese pe rapiri internationale.
In penal a fost cazul cu mama canadiana.
Dar a fost altceva.
Daca ati gasi ce am scris eu pe acel topic ati fi observat ca am zis ca s-a gresit grav de Curtea de Apel.
Instanta Suprema a zis cum am zis eu...fiind judecatori cu mare experienta juridica...
Deci, cu Italia nu ii trebuie avocat penalist si nici in Romania ca nubare caz cu Canada.
Sper ca s-a inteles ce am am zis...
Punctele de suspensie au de fel mare valoare dupa parerea mea...
Divort
OvidiuDaren
Sora mea s-a despartit de fostul cumnat. Au un copilimpreuna. Copilul a ramas la ea. Fostul cumnat pleaca in strainatate.
Sora mea imi zice ca daca vrea la ... (vezi toată discuția)