avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mărire de grad de invaliditate pt o persoana romană ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mărire de grad de invaliditate pt o persoana romană cu domiciliul in strainatate

Ma numesc Olimpia Badescu ,am venit cu Mama in Germania in 2011.Din 1993 este pensionara ,pensia de Bătrânețe o are de prin 2000 și de prin 2008 are gradul cel mai mic de invaliditate...Sănătatea ei s-a înrăutățit de când suntem aici..are o asigurare europeană din România,la fiecare 2 ani cerem de la Casa de Sănătate o reînnoire...in prezent,a primit gradul 4 aici,DIN 5 cate Sint..acum trei ani am cerut transferul ajutorului de Handicap aici si ne-au spus ca nu se poate.si ca,s-ar putea sa returnam toti banii inspoi,de cand locuieste aici..am vorbit la Minister,am vorbit cu Avocati romani si germani,nu se poate Face nimic...Pe Luna aceasta,Banii nu au venit in Romania(2 milioane si ceva-78,80€ cca)Costurile pt tot ce are Mama nevoie sunt mari,ce putem face?Consider strigator la cer,o persoana bolnava,invalida da nu primeasca drepturile ce i se cuvin de la tara mama..puteti sa imi raspundeti,va rog?!adresa mega de e-mail:olimpia.badescu@yahoo.it....va multumesc!

Alte discuții în legătură

Persoana insotitoare bolnav becheru olimpia becheru olimpia Prietena mea locuieste in Germania din anul 1993 impreuna cu familia sa.Are cetatenie dubla :romana si germana.Anul trecut a venit mama sa in vizita si a ... (vezi toată discuția)
Cum obtii o pensie pe caz de boala CristinaIonita77 CristinaIonita77 Buna ziua , ma numesc Cristina , sunt intr-o situatie mai ciudata , parintii mei nu lucreaza mama are 55 de ani iar tata are 57 de ani , ei nu au mai lucrat in ... (vezi toată discuția)
Recalculare alocatie germania Dumii Dumii Salutari dragi prieteni! Ma numesc Adrian, am 17 ani, iar povestea mea este urmatoarea, sau mai bine spus, a mamei mele: Mama mea a lucrat 11 luni in Germania ... (vezi toată discuția)