avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dispariție valuta din locuinta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dispariție valuta din locuinta

Buna ziua,
Pentru ca lipseam o perioada din locuința, am lăsat cheia pentru a uda florile la o vecina (am mai facut acest lucru si alta data).
Am revenit acasa luni si aseara am vrut sa vad daca mai am leva (pentru Bulgaria). Am constat ca lipsea borseta in care tineam valuta
Inca nu am luat legătura cu vecina.
Cum sa procedez?
Care este calea legală de urmat?
Multumesc
Adriana
Cel mai recent răspuns: ladriana , utilizator 22:30, 29 Septembrie 2018
Discutati intai cu vecina sa vedeti ce pozitie are.
Multumesc.
Am vorbit cu vecina si ea spune ca nu a luat nimic si ca nimeni nu a avut acces la chei din afara case. Am depus plângere la poliție. Au venit sa ia si eventuale amprente. Se va face dosar penal. Acum vreau sa stiu daca la noi in țara exista acea posibilitate de a vedea daca cineva cheltuiește peste posibilitățile pe care le are,, adică ceva gen detectivul care urmărește suspectul, si daca acest lucru e legal. Asa cum este in cazul de fata, fara urme si vecina care susține ca la chei nu a avut acces nimeni din afara casei,, ma întrebam daca o verificare de acest gen ar ajuta.
Politia are metode specifice, dvs daca ati depus plangere penala si ati aratat toata situatia de fapt, o sa stie ei ce sa faca. Posibil sa ii solicite vecinei sa mearga la testarea poligraf, in momentul de fata, asa cum ati prezentat, vecina pare principala suspecta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Multumesc.
Voi aștepta rezultatul cercetărilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt si violare de domiciliu FlorinXsX FlorinXsX Buna seara.Acum vreo 2-3 sapt stateam in fata blocului cu mai multi prieteni...cand am vazut o vecina ca a iesit din scara blocului.Stiind ca baiatul dansei ... (vezi toată discuția)
Mi s-a intocmit dosar penal dintr-o copilarie amplificata de minciuna Corina G. Corina G. Privesc linistit un meci de fotbal la un bar,beau un suc,ma suna sotia:Sar in masina,imi iau sotia uda leoarca,bat la usa vecinei;ea deschide,intreb omeneste ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru furt calificat din locuinta, intrebarile partii vatamate Milica1972 Milica1972 Salut, As avea cateva intrebari in legatura cu subiectul din titlu In primul rand, se poate considera dovada in tribunal o inregistrare audio neautorizata ... (vezi toată discuția)