avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De ce se face a doua reexaminare tot la Institutul de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De ce se face a doua reexaminare tot la Institutul de expertiza medicala Bucuresti?

Mi sa taiat pensia de boala.,eu fiind cu Sindrom depresiv recurent sever.Am facut contestatie,si am primit plic acasa sa ma prezint din nou la Bucuresti...in urma contestatiei.(eu am fost chemata in iunie pentru verificare).As vrea sa stiu daca mau chemat in urma contestatiei facute...voi fi din nou internata??
Cel mai recent răspuns: Cami cami , utilizator 23:00, 5 Octombrie 2018
Ieri la comisie aceeasi persoana cu acelasi diagnostic ca si al meu,...in urma contestatiei i sa dat gradul de pensie inapoi.De ce atata umilinta?
Sunt elemente care tin de diagnostic. Nu avem de unde cunoaste ce au constatat medicii din comisie.
Chiar daca este vorba de acelasi diagnostic, persoanele sunt diferite si decizia poate fi diferita.
Va multumesc!!
Imj pare rau sa o spun,dar cei de la Expertiza Bucuresti nu tin cont de problemele de sanatate care le ai.,Eu sunt bolnava si au vazut cate medicamente inghit,dar te umilesc in ultimul hal.De ce hartiile si diagnosticurile si documentatia de la medicii locali unde locuim nu sunt luate in seama?Sunt colegii dansilor,de ce ii denigreaza Comisia de Expertiza Bucuresti???pentru ca vor dansii sa taie pensiile?
ACEASTA E REALITATEA,.ESTI UMILIT CAT TE TINE LA INSTITUTUL DE EXPERTIZA BUCURESTI.SI APOI TE TRIMIT ACASA FARA PENSIE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp primesc raspuns la o contestatie? Cami cami Cami cami In urma taierii pensiei de boala..am facut contestatie.Dupa cat timp primesc raspuns?O sa mai fiu chemata la institutul de Expertiza Pentru Capacitate de Munca ... (vezi toată discuția)
Decizie medicala inapt isu letitiaq letitiaq As dori sa va prezint, urmatoarea situatie si ce ma sfatuiti sa fac.... O persoana care lucreaza in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, a ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE buna ziua sotia mea a fost diagnosticata cu noduli,in plamanul drept,si silicoza gradul 1,datorata mediului,in care a lucrat ,respectiv turnatorie fonta 20 de ... (vezi toată discuția)