avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Instiintare Privind infiintarea popririi
Discuție deschisă în Executare silită

Instiintare Privind infiintarea popririi

Buna Ziua.
Se da urmatoarea situatie, Sotia mea a fost amendata in anul 2012 cu suma de 600 lei pentru distrubuire de flayere electorale in ziua alegerilor alaturi de inca 5 persoane. De atunci si pana acum , Amenda nu a aparut pe nicaieri. A putut face la un an diferenta o succesiune dupa parintele decedat, plata impozitului la casa a fost facuta in fiecare an fara a i se comunica nimic despre amenda.
Acum a primit prin posta o instiintare cum ca se infiinteaza o poprire care are la baza un titlu executoriu din 17.01.2014 ,
Este angajata din Martie 2017. Acum este in concediu medical fiind insarcinata,
Este legala actiunea Directiei de Finante Publice? (7 ani mi-se par totusi destul de mult).
Si daca da, Tinand cont ca e in concediu medical poate ca firma unde lucreaza sa dea curs propririi sau poate refuza?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 19:29, 27 Septembrie 2018
Daca procesul verbal n-a fost comunicat in termen legal si sanctiunea aplicata in termenul legal ,este nul
TREBUIE SA FACETI CONTESTATIE LA EXECUTARE
Consultati un avocat ca termenul e foarte scurt...(15 zile)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe indemnizatia pentru ccc sau greseala de virament bancar? aris80 aris80 Buna ziua, Am primit prin posta in data de 08.08.2014(data de pe plic ) o decizie din iulie 2014 de suprapunere Icc cu alte venituri.(pe anul 2013) Conform ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb mihaitoader7 mihaitoader7 Buna seara am luat o amenda in valoare de 100 lei la ratb in nov.2012in Bucuresti si nu am platit-o, si am primit acum o saptamana o instiintare de plata iar ... (vezi toată discuția)
Prescriptie amenda judiciara pentru neprezentare la instanta mishulica mishulica am o amenda judiciara pentru neprezentare la instanta din 11.2004.Am primit un titlu executoriu nr.36/2005 de la ANAF pentru aceasta amenda si altul cu alt ... (vezi toată discuția)