Buna Ziua.
Se da urmatoarea situatie, Sotia mea a fost amendata in anul 2012 cu suma de 600 lei pentru distrubuire de flayere electorale in ziua alegerilor alaturi de inca 5 persoane. De atunci si pana acum , Amenda nu a aparut pe nicaieri. A putut face la un an diferenta o succesiune dupa parintele decedat, plata impozitului la casa a fost facuta in fiecare an fara a i se comunica nimic despre amenda.
Acum a primit prin posta o instiintare cum ca se infiinteaza o poprire care are la baza un titlu executoriu din 17.01.2014 ,
Este angajata din Martie 2017. Acum este in concediu medical fiind insarcinata,
Este legala actiunea Directiei de Finante Publice? (7 ani mi-se par totusi destul de mult).
Si daca da, Tinand cont ca e in concediu medical poate ca firma unde lucreaza sa dea curs propririi sau poate refuza?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Daca procesul verbal n-a fost comunicat in termen legal si sanctiunea aplicata in termenul legal ,este nul
TREBUIE SA FACETI CONTESTATIE LA EXECUTARE
Consultati un avocat ca termenul e foarte scurt...(15 zile)
Amenda ratb
mihaitoader7
Buna seara am luat o amenda in valoare de 100 lei la ratb in nov.2012in Bucuresti si nu am platit-o, si am primit acum o saptamana o instiintare de plata iar ... (vezi toată discuția)