avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... PENALIZARE JUDECATOR PENTRU ..SENTINTA ERONATA !!??
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

PENALIZARE JUDECATOR PENTRU ..SENTINTA ERONATA !!??

..Intr-un proces de divort s-a stabilit o pensie de intretinere in functie de declaratia data de fosta sotie in fata persoanelor de la Autoritatea Tutelara (fapt mentionat si in sentinta civila ) si nu s-a tinut cont de adeverinta de salariat ceruta si trimisa de catre societatea unde-mi desfasuram activitatea (existenta la dosar).
...Am facut apel pentru aceasta anomalie , dar care este masura administrativa care i-ar face pe acesti ...,,NEMERNICI" de judecatori care judeca dosarele dupa bunul lor plac (nici macar nu le citesc ) ..si nu DUPA probele aflate la dosar ????
..VA MULTUMESC !!!!
Ultima modificare: Vineri, 27 Noiembrie 2009
ion-alin, utilizator
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 13:10, 14 Noiembrie 2009
Va inteleg supararea, insa cred ca ar trebui totusi sa nu generalizati.Orice padure are uscaturi, dupa cum nici toate degetele de la o mana nu sunt la fel...
Daca va simtiti nedreptatit, aveti mijloace legale pentru a actiona in consecinta, inclusiv o cale de atac, de exemplu.
Si sunt deja infiintate asociatii care apara drepturile omului, unde puteti apela cu incredere.
Regulamentul de postare presupune faptul ca nu puteti scrie doua mesaje "unul dupa altul", existand functia editare, functie ce va permite "completarea mesajului anterior", cu tot ceea ce considerati de cuviinta, mai putin cu scrisul literelor de tipar.Acest lucru in mesaje inseamna ca "tipati" (la noi sau la altii)...
Cai de atac! Doresc sa dezvoltam acest subiect- aparte. Domnul este suparat, a fost prejudiciat. Cai de atac are, dar banii, dar timpul, dar nervii si uzura psihica, dar sentimentul ca nimeni nu plateste pentru astfel de erori sau ce or fi ele?! In general, cred ca ar trebui sa se recurga la mediatori, sa ii mai degrevam pe domnii judecatori.
..STIMATI ....vizitatori ai acstui subiect !!!!...nu tip la nimeni , doresc prin postarea acestui subiect sa va cer parerea si sa vad daca acest fenomen este generalizat in justitie si daca v-ati confruntat cu astfel de fenomene elocvente de .....INFLUENTA , INCOMPETENTA sau .......SUPERFICIALITATE !!!!!!!!!
...prin postarea unui astfel de subiect nu am dorit si nu doresc sa instig la violenta , cum probabil un organism ...CNA ..in televiziune ar sanctiona ...!!!!!...
....LA DUMNEAVOASTRA , domnilor magistrati ......exista .......REGULI ????????..ca bun simt ..si rationament ...nu mai exista !!!!!!!
desi ultima fraza se adresa domnilor judecatori (iar eu nu sunt), voi incerca sa postez, nici nu stiu daca sa il numesc raspuns, intrucat mi se pare ca mai mult vreti sa va spuneti of-ul (ceea ce e de inteles).

1. din ceea ce relatati dumneavoastra pare intr-adevar o „eroare” a judecatorului, dar am invatat acum niste ani sa nu ma pronunt definitiv pana nu vad dosarul cauzei.
2. nu ati avut avocat? sa stiti ca este o vorba - doar cel nebun se are pe el insusi de avocat.
3. nu sunt toti judecatorii la fel asa cum in nici o meserie nu sunt toti la fel - problema e ca la judecatori simtim mai acut arorile ca ne arde, si intr-adevar dezideratul e sa nu existe erori. dar se pare ca legiuitorul a intuit corect firea umana si a dat posibilitatea atacarii hotararilor. cat despre organisme de control, ar trebui sa existe, dar de multe ori ma intreb ce dracu` pot eu sa-i cer aluia de pe scaun cand intra cu 100 de dosare. cum dracu` sa judeci clar si limpede... si apoi ma gandesc ca nu e scuza. asa ca e cu doua taisuri problema.
4. ati fost la termene? sau ati asteptat sa se rezolve asa, de la sine problema? ca sa stiti daca nu sunteti acolo sa va aparati interesele... chiar nimeni nu vi le apara si judecatorul nu e pus acolo sa va caute si sa vada cam ce parare aveti.
5. daca imi permiteti un sfat. cauzele de divort, incredintare minori, pensii de intretinere etc. sunt cam urate. nu pentru neaparata lor complexitate juridica, ci pentru incarcatura emotionala care o au partile. cu mici exceptii, aproape intotdeauna ajung, daca e vorba de pensii de intretinere si minori, sa-si prelungeasca neajunsurile relatiei prin lupta pentru aceste lucruri. considerati ca pensia de intretinere o dati copilului, iar nu mamei. imi cer scuze daca aveti senzatia ca am sarit calul cu sfaturile date. :surrender:
da, sunt nebuna si bine ca am aflat!
nu am avocat, pentru ca vreau sa il menajez, sa nu se faca de ras prin supusenie sau sa piarda ca lupta cu Goliat, sau sa isi faca procese de constiinta ca a preferat sa nu se mai prezinte, fara a anunta, stiind ca nu are nici o sansa. Sper ca stiti ca exista si astfel de cazuri. Din alt punct de vedere inseamna ca si C.Pr Civ. a fost facut tot de un nebun, pt ca prevede si situatia ca un X sa se reprezinte singur.
Nu luati la propriu cele spuse, este o incercare de contra argumentatie.

Alte discuții în legătură

..... de ce sunt legi ??!! tutu12 tutu12 ..Daca se incalca legile tarii prevazute in Codul penal si Codul civil si ...in urma unor plangeri pe parcursul cercetarilor se constata incalcarea acestora ci ... (vezi toată discuția)
Judecatori impartiali sau simpli agenti ai statului? Roland Mindrila Roland Mindrila Cum sa dea judecatorul o hotarare impotriva Statului care il plateste? La randul sau, justitiabilului nu mai poate avea incredere in actul de justitie, in ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata presedintele asociatiei de proprietari? VictorArditti VictorArditti Situatie: presedintele asociatiei refuza orice comunicare de la mine, refuza corespondenta si mi-a trecut in asociere cu cenzora si administratorul de plata ... (vezi toată discuția)