avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... PENALIZARE JUDECATOR PENTRU ..SENTINTA ERONATA !!??
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

PENALIZARE JUDECATOR PENTRU ..SENTINTA ERONATA !!??

..Intr-un proces de divort s-a stabilit o pensie de intretinere in functie de declaratia data de fosta sotie in fata persoanelor de la Autoritatea Tutelara (fapt mentionat si in sentinta civila ) si nu s-a tinut cont de adeverinta de salariat ceruta si trimisa de catre societatea unde-mi desfasuram activitatea (existenta la dosar).
...Am facut apel pentru aceasta anomalie , dar care este masura administrativa care i-ar face pe acesti ...,,NEMERNICI" de judecatori care judeca dosarele dupa bunul lor plac (nici macar nu le citesc ) ..si nu DUPA probele aflate la dosar ????
..VA MULTUMESC !!!!
Ultima modificare: Vineri, 27 Noiembrie 2009
ion-alin, utilizator
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 13:10, 14 Noiembrie 2009
Stimabililor, nu ati constatat in acesti 20 de ani de asa-zisa democratie ca magistratii, in special judecatorii, se considera deasupra legii? Un exemplu elocvent este acel "protest" care a fost o greva in toata regula! I-a tras cineva la raspundere pentru incalcarea legii? Consiliul Superior al Magistraturii i-a incurajat in a incalca legea! Asa ca nu vor plati vreodata pentru erorile pe care le fac atat in p[rocesele penale cat si in cele civile! Toate costurile le suporta justitiabilii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

..... de ce sunt legi ??!! tutu12 tutu12 ..Daca se incalca legile tarii prevazute in Codul penal si Codul civil si ...in urma unor plangeri pe parcursul cercetarilor se constata incalcarea acestora ci ... (vezi toată discuția)
Judecatori impartiali sau simpli agenti ai statului? Roland Mindrila Roland Mindrila Cum sa dea judecatorul o hotarare impotriva Statului care il plateste? La randul sau, justitiabilului nu mai poate avea incredere in actul de justitie, in ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata presedintele asociatiei de proprietari? VictorArditti VictorArditti Situatie: presedintele asociatiei refuza orice comunicare de la mine, refuza corespondenta si mi-a trecut in asociere cu cenzora si administratorul de plata ... (vezi toată discuția)