avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dreptul de a conduce.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dreptul de a conduce.

in urma unui eveniment rutier care sa soldat cu avarierea auto propriu pe fondul consumului de alcool fara victime este primita o sentinta cu: Amânarea aplicării pedepseisi perioada de proba 2 ani intrebarea este : pot beneficia conf prevederilor din ART. 103*)
(1) Suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule se dispune:
Sau care este momentul in care pot redeveni sofer ?

Cel mai recent răspuns: victor sorin , utilizator 17:15, 28 Septembrie 2018
Daca nu aveti stabilita ca obligatie sa nu conduceti in termenul de supraveghere, cu hotararea definitiva, mergeti sa va ridicati permisul.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasare dosar accident rutier. reținere permis sau nu??? Laura634142 Laura634142 In urma cu 20 luni am provocat un accident rutier soldat cu 2 victime cu îngrijiri medicale de 150 respectiv 200 zile. Victimele si-au retras plângerile si ... (vezi toată discuția)
Schimbarea suspendarii initiale a permisului de conducere pe 60 zile, in 90 zile Mike67 Mike67 Buna ziua tuturor! As dori sa stiu daca cineva de pe acest forum a mai trecut prin aceasta situatie, sau daca are cineva vreun sfat. Evenimentul s-a ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influienta alcoolului pyl pyl Buna ziua,am si eu o intrebare:am condus masina pe drumurile publice sub influienta alcoolului in 2013,iar in 2014,am facut un acord de recunoastere a ... (vezi toată discuția)