avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Termen depunere situatii financiare intermediare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Termen depunere situatii financiare intermediare

Buna ziua,

Care este termenul de depunere al situatiilor financiare anuale intermediare pentru trimestrul III al anului 2018?

Am vazut ca ANAF - ul a publicat ieri 27.09.2018 formatul pdf al acestor situatii...
Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 28 Septembrie 2018
Situațiile financiare interimare se depun la unitățile teritoriale ale Ministerului Finanțelor Publice, în termen de 30 de zile de la aprobare.

Pentru întocmirea situațiilor financiare interimare este obligatoriu de efectuat inventarierea patrimoniului și trebuie înregistrate în contabilitate rezultatele inventarierii.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant iunie 2013, zip Marin SM Cristina PFA Marin SM Cristina PFA contabila firmei a facut bilantul la iunie 2013 si a plecat in concediu cand ne-am dus cu bilantul la ANAF , au spus ca nu are zip-ul pe CD Am zip-uit tot ... (vezi toată discuția)
Am constatat preluarea greșită, ani la rând, a capitalului social în bilanț. cum se poate corecta această eroare? ionela11 ionela11 Buna ziua, Am constatat ca s-a preluat gresit capitalul social in bilant trebuia sa fie 200 lei in loc de 210, ...si asta ani la rand. Cum se poate corecta ... (vezi toată discuția)
Ce anexe ar trebui să cuprindă arhiva zip a situațiilor financiare interimare? ionela11 ionela11 Buna ziua, Ce anexe ar trebuii sa cuprinda arhiva zip a sit. fin interimare? In instructiunile de completare spune ceva de situatia pozitiei financiare si a ... (vezi toată discuția)